Kereta Sewa Kuala Lunpur

KERETA SEWA

DAPATKAN PERKHIDMATAN KERETA SEWA MURAH YANG TERBAIK

KERETA SEWA

Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa murah untuk jangka masa singkat dan panjang. Sewa Kereta kami sentiasa dalam keadaan baik. Di samping itu juga kereta sewa murah jika dibandingkan dengan pasaran di luar. Hubungi atau whatsapp kami di Encik Syafiq 019 4043834 untuk sewa kereta murah.

MURAH, BERSIH, SELAMAT!

Kepada mereka yang ingin perkhidmatan sewa kereta kami, usah risau dan ragu-ragu kerana kereta sewa murah kami ini sentiasa dalam keadaan bersih dan murah dan yang paling penting selamat untuk dipandu.

Tunggu apa lagi, hubungi segera di 019 4043834 untuk kereta sewa !!

LOKASI KERETA SEWA KAMI

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur adalah ibu negara Malaysia dan merupakan bandar yang terbesar di Malaysia. Ia adalah antara kawasan metropolitan yang paling pesat berkembang di Asia Tenggara, dari segi penduduk dan ekonomi.

Ampang

Ampang adalah sebuah bandar bersejarah dan terbahagi kepada dua daerah iaitu di Kuala Lumpur dan Selangor. Kawasan di Kuala Lumpur boleh dilihat di sepanjang Jalan Ampang dan Ampang Hilir.

Cheras

Cheras adalah sebuah daerah di Kuala Lumpur. Perbandaran ini terletak di tenggara Kuala Lumpur. Cheras juga bersebelahan dengan Ampang dan Kajang.

Setapak

Setapak adalah mukim di Daerah Gombak, Kuala Lumpur. Pada masa dahulu kawasan penambangan timah dan getah, di tapak Melayu bermakna ‘langkah’ jadi Setapak bermaksud ‘satu langkah’, mungkin merujuk kepada jarak dekat pinggir bandar ke Kuala Lumpur.

Gombak

Gombak sempadan Kuala Lumpur di tenggara dan Genting Highlands di timur. Kedua-dua Gombak dan Kuala Lumpur, bersama beberapa daerah lain di Selangor, terletak di dalam Lembah Klang.

Taman Melati
Taman Melati adalah sebuah bandar di Kuala Lumpur, Malaysia. Perbandaran ini terletak di antara Gombak, Klang Gates, Wangsa Maju dan Taman Melawati. Stesen LRT Taman Melati Line Kelana Jaya terletak di kawasan ini.
Kampung Pandan

Kampung Pandan adalah sebuah kampung dalam segitiga emas, dan terletak secara strategik di Kuala Lumpur, Malaysia. Sekali seketika kampung, Kampung Pandan kini telah berkembang dan berkembang pesat.

Pandan Indah

Pandan Indah mempunyai kemudahan asas perbandaran Malaysia moden – ia mempunyai sebuah balai polis, stesen bomba, sekolah rendah dan sekolah menengah dan dua pusat membeli-belah kejiranan – Pandan Kapital dan Kompleks Membeli-belah Mid-Point

Pandan Jaya

Pandan Jaya adalah sebuah bandar di Ampang, Selangor, Malaysia. Perbandaran ini terletak antara Shamelin di wilayah Kuala Lumpur, Taman Cempaka dan Pandan Indah

Maluri

Maluri adalah pinggir bandar di kawasan Cheras di timur Kuala Lumpur, berhampiran sempadan negeri ke Selangor. Ia terletak di sepanjang Jalan Cheras dan boleh diakses melalui stesen LRT Maluri di Laluan Ampang

KERETA SEWA MURAH

Kami menyediakan perkhidmatan ‘door to door’ sekiranya kawasan itu berdekatan dengan kawasan pejabat kami

Cas tambahan untuk perkhidmatan ‘door to door’ sekiranya penghantaraan berlaku di luar kawasan pejabat kami

Untuk penghantaran lewat malam dari jam 10.00 malam ke atas, akan dikenakan caj tambahan

Kereta sewa setapak kami sentiasa dalam keadaan baik, bersih dan selamat untuk di pandu

Untuk perkhidmatan kereta sewa boleh hubungi nombor ini Encik Syafiq : 019 404 3834

Kereta Sewa Murah

Cara Tempahan

Terma & Syarat
Baca terma & syarat kami sebelum membuat sebarang tempahan
Pilih Kenderaan
Pilih kenderaan yang sesuai untuk pengunaan anda
Hubungi Kami
Untuk keterangan lanjut, anda bole hubungi kami atau whatsapp kami di 019 254 7964
Pembayaran
Terdapat 2 cara pembayaran iaitu secara bank transfer ataupun tunai ketika pengambilan kenderaan

Syarat-Syarat dan Perjanjian Penyewa / Pemimjam Kereta Sewa

Tempoh minima sewa adalah 1 hari atau 24jam.

Pembayaran

 • Jumlah kadar sewaan keseluruhan termasuk Security Deposit perlu dijelaskan sebelum atau ketika mengambil kenderaan samaada melalui bank transfer atau pun Cash On Delivery (COD).
 • Security Deposit bergantung kepada jenis kenderaan dan tempoh penyewaan. Security Deposit akan dipulangkan apabila kereta sewa dipulangkan dengan baik dan bebas daripada saman trafik dan sebagainya.
 • Sekiranya penyewa ingin menempah kenderaan untuk tarikh tertentu, penyewa perlu ‘bank-in’ minimum RM100 sebagai booking fee atau “tanda jadi”. Jumlah ‘booking fee’ ini bergantung kepada jenis kereta dan tempoh penyewaan.
 • Untuk tempahan juga, tempoh minimum penyewaan ialah 2 hari pada hari biasa. Dan minimum tempoh sewaan berbeza pada hari perayaan dan cuti sekolah. Sila hubungi kami.
 • Sekiranya kereta sewa lambat dihantar, setiap jam yang berikutnya akan dicas minimum RM15/jam (bergantung kepada jenis kereta). Jadi untuk mengelakkan anda dikenakan cas sewaan yang tinggi sila hubungi kami sebelum tamat tempoh penyewaan dan seawal mungkin sekiranya ingin melanjutkan tempoh sewa pada kadar yang lebih baik.

Syarat Pemandu

 • Pemandu mesti mempunyai lesen memandu Malaysia Kelas D yang sah dan masih belum tamat tempoh.
 • Sihat tubuh badan dan waras.
 • Hadirkan diri ketika mengambil kereta sewa untuk tandatangan borang perjanjian.

Dokumen yang Diperlukan

 • Salinan Kad Pengenalan/MyKad penyewa.
 • Salinan Lesen Memandu penyewa.
 • Salinan Kad Pengenalan Rujukan/ Penjamin (contoh: isteri, abang, suami, saudara dll).
 • Salinan bil utiliti terkini rumah (contoh: bil Astro, bil TNB, bil air dll).
 •  Bisnes kad jika ada.
 • Kad Pelajar jika seorang pelajar.

Saman

 • Penyewa bertanggungjawab sepenuhnya di atas setiap saman yang terhasil sepanjang tempoh penyewaan.

Syarat & Larangan Ketika Menyewa Kereta

 • Dilarang untuk melakukan aktiviti jenayah atau melanggar undang-undang negara Malaysia. Laporan Polis akan dibuat sekiranya ingkar.
 • Dilarang mengubah suai keadaan kenderaan dan mencuri aksesori kereta yang disewa.  Laporan Polis akan dibuat sekiranya ingkar.
 • Dilarang membawa buah/bahan yang berbau kuat seperti durian dan cempedak. Jika ingkar RM30 akan dipotong daripada Security Deposit untuk proses mencuci.
 • Sentiasa mematuhi isyarat dan had laju maksima ketika memandu kerana kami pantau kenderaan kami dengan GPS tracker. Gagal untuk menurut arahan kami, security deposit tidak akan dipulangkan.
 • Dilarang menyewakan/meminjamkan kereta sewa kepada orang lain (Sublet).
 • Dilarang memandu kereta sewa keluar daripada Semenanjung Malaysia.
 • Sekiranya berlaku kerosakan pada kereta disebabkan kecuaian penyewa di dalam tempoh penyewaan, cas minimum (RM50) atau maksimum (RM2000) akan dikenakan kepada penyewa dan nilai bergantung kepada jenis dan tahap kerosakan. Sekiranya berlaku kerosakan teknikal seperti bateri habis atau radiator panas, kami akan menggantikan dengan kereta lain jika ada atau memulangkan wang anda kembali.

* Sekiranya anda menempah kereta daripada kami maka kami beranggapan anda sudah memahami dan bersetuju dengan syarat dan terma ini.

Credit : http://www.nabilchekholid.com/

Credit : kereta sewa murah kl

Credit : kereta sewa kl